Trends in interieurdesign 2020.

0

1. De trend op maat in gekroonde interieurarchitectuur.

Over de hele wereld is de op maat gemaakte trend enorm populair op het gebied van automodellen en vooral op het gebied van meubels. High-end klanten willen niet dat hun appartementen zijn zoals ieder ander en ze willen geen massaproducten gebruiken die in showrooms zijn gekocht.

De designtrend “Custom Interior” leidt klanten naar “Unique” interieurdesign, dat is niet verkeerd en uniek voor hen.

Veel huiseigenaren hebben moeite met het vinden van een bank van de juiste lengte, een tafel met de hoogte waar ze zich prettig bij voelen of een bed dat voor hen het meest comfortabel is.

Het dragen van op maat gemaakte interieurs met accenten, prints met persoonlijke stijlen is als naaien op een goede outfit, wat de nieuwste interieurtrend van vandaag is.

2. milieuvriendelijk

De trend om ecologische materialen te gebruiken om in een kalme en ontspannen omgeving te leven, wordt steeds meer de voorkeur gegeven voor interieurdecoratie.

Het gebruik van milieuvriendelijke natuurlijke materialen is niet alleen veilig voor de gezondheid van gebruikers, maar biedt ook een nauwe en zachte ruimte.

Natuurlijk hout is een van de materialen die tegenwoordig erg populair zijn en waarin het niet zonder de aanwezigheid van walnotenhout kan.

Met een verbluffende schoonheid van kleur tot houtnerf met perfecte kwaliteit, hoge duurzaamheid, was en is walnotenhout de ideale keuze om een ​​woonruimte te bouwen voor veel gezinnen.

3. Zachte tinten geïnspireerd door de natuur.

De trend om tegen 2020 kleuren te dragen, wordt voorspeld als kleuren geïnspireerd door de natuur. Aardse en neutrale tinten blijven de komende tijd het populairst.

Zachte kleuren zoals mosterd, poederroze en verschillende tinten lichtblauw en groen zullen echter geleidelijk vaker voorkomen.

Rijp olijfgroen wordt ook beschouwd als een van de superluxe opties voor ruimte.

4. Combinatie van natuurlijke materialen.

Tegen 2020 zal het gebruik van hout, leer en steen in het interieur de ontwerpgrenzen blijven overschrijden.

Van natuurlijk leer, neutraal, klassiek hout tot unieke en kleurrijke marmeren ruimtes in de verwachte ruimte, u vindt meer in interieurproducten met reliëfontwerpen. Verlicht deze materialen op gedurfde nieuwe manieren.

Deze materialen zijn met name van natuurlijke oorsprong, ze bieden niet alleen een hoge esthetische waarde aan elk huis, maar ze zijn ook goed voor de gezondheid van de gebruikers, wat een van de factoren is die worden gepromoot in het huidige interieurontwerp.

5. minimalistische stijl

Zoals de naam al aangeeft, is de ruimte ontworpen in een minimalistische stijl, elke lijn, decoratieve details, meubels en kleuren zijn ook op hun eigen manier minimalistisch.

Minimalistisch maar niet eentonig, saai omdat elk detail in de leefruimte zorgvuldig is, klein maar van kwaliteit.

Afhankelijk van de behoeften en voorkeuren, zal elke persoon een interieurdesigntrend kiezen die geschikt is voor huiseigenaren.

De minimalistische ontwerpstijl is een uitstekende keuze voor kleine ruimtes en een ideale keuze voor diegenen die van eenvoudige en moderne woonruimtes houden. Deze nieuwe trends zullen voor u het uitgangspunt zijn om ideeën op te bouwen voor luxe en stijlvolle woonruimtes.

SLEUTELS OM TE STARTEN MET HET HERONTWERPEN VAN UW HUIS, VOLGENS ADRIANA HOYOS

Previous article

Design en huisinnovatie in tijden van covid-19

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *