Top interieurtrends 2021

0

We hebben ook enkele tips en trucs toegevoegd om u te helpen bij het ontwerpen en decoreren van de trends waar u van houdt, ongeacht de grootte van uw kamers of uw budget (omdat helaas niet iedereen van ons onze badkamer in terrazzo kan verbouwen, alleen omdat Instagram zegt dat het cool is ).

1. BLAUW IS HET NIEUWE GRIJS: Ja, we hebben het gezegd, we hadden nooit gedacht dat het zou gebeuren, maar onze liefde voor grijs is door blauw verdrongen! En als je ons niet gelooft, geloof Pantone. Niet om op te scheppen of zo, maar we hadden een stiekem vermoeden dat de Pantone-kleur van het jaar 2021 blauw zou worden. Het voelde alsof het tijd was voor blauw.

2. EN WE HOUDEN ALLES NOG VAN ROZE: Ik wed dat je de laatste keer dat je een roze kamer wilde opknappen waarschijnlijk ongeveer 11 was. Maar na een decennium of twee geassocieerd te zijn met tiener slaapkamers, is roze zeker terug! Er zijn, echter een paar regels voor het beheersen van deze snoepkleur. Ten eerste: vermijd alles dat je vaag doet denken aan een kleur die Barbie zou dragen; blozend, gedempt roze is de juiste keuze. En houd de afwerkingen mat – alles glanzend en roze, en je betreedt het slaapgebied van de zesjarige opnieuw.

3. TRANQUIL HUES: een grote speler in de wereld van interieurtrends, laten we eens kijken naar Dulux Color of the Year 2021: Tranquil Dawn. Het is groen! Het is een kleur die enorm op ons is gegroeid sinds de release in de herfst van 2019; het is een echt veelzijdige tint die volledig lijkt te veranderen wanneer je het combineert met verschillende paletten. Breng de koelere kant naar voren door het te mengen met staalachtige grijzen of verzacht crèmes en zelfs lichtroze. Kijk bijvoorbeeld is naar groene gordijnen.

4. TEXTUUR, TEXTUUR, TEXTUUR: 2021-trends gaan ook niet alleen over kleur, we zien ook steeds meer dat textuur wordt gebruikt om interesse aan kamers toe te voegen. Versier je kamers zonder te veel kleuren te gebruiken. In een woonkamer zijn kussens en dekens een voor de hand liggende manier om dit te doen, maar probeer in andere kamers texturen aan te brengen met planten (gedroogde bloemen gaan overal naar 2020) prints en goed samengestelde snuisterijen.

5. TRADITIONELE PRINTS IN MODERNE RUIMTEN (CHINTZ IS TERUG): Het is in wezen een traditioneel patroon op een lichte achtergrond. En weet je wat? We vinden het VEEL leuk, vooral als het past bij hedendaagse stukken.

6. DIERENPRINTS: Blijkt dat onze favoriete dierenprints in de mode ook voor 2020 een game-changers in huis zullen zijn. Klein beginnen, accenten toevoegen in de vorm van stoffering en een paar kleine accessoires; als je er van houdt, kun je verder gaan met tapijten en gordijnen.

7. GEBOGEN BANKEN: Een super populair ontwerp uit het midden van de eeuw, we hebben een grote comeback gezien van gebogen, sculpturale meubels, vooral als het gaat om bekleding. Gebogen banken en fauteuils met hoge rugleuning in prachtige rijke fluwelen geven een instant glamoureuze sfeer en kunnen zelfs in de meest eenvoudige ruimtes een statement maken.

Hoe u de perfecte plantaardige tajine kookt – recept

Previous article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *