SLEUTELS OM TE STARTEN MET HET HERONTWERPEN VAN UW HUIS, VOLGENS ADRIANA HOYOS

0

Andrea Pérez Hoyos, creatief directeur van het merk Adriana Hoyos Furnishings onthult de belangrijkste sleutels tot het bereiken van unieke, volledig aanpasbare omgevingen.

Aanbevelingen van de expert:

Vraag jezelf af wat de ruimte is die je het meest gebruikt: het kan de woonkamer, eetkamer of bureau zijn, bij het Home Office. Dat zou het uitgangspunt moeten zijn om je huis te bewonen en geleidelijk kan je naar andere ruimtes gaan.

2. Schrijf je doelen op voor elke ruimte, maak het bijvoorbeeld vertrouwder, persoonlijker of dat zal gevoelens van rust oproepen.

3. Houd rekening met het comfort en de esthetiek van de ruimte die u wilt verbouwen, in de levensstijl die u leidt, dat is een belangrijk punt.

4. Raadpleeg met behulp van technologie catalogi, inspirerende foto’s en nog fijnere details zoals materiaalsoorten: hout, stoffen, kleuren en texturen, zodat u uw project kunt visualiseren.

5.Bij het kiezen van een meubel dat u wilt vervangen, moet u nadenken over de kwaliteit ervan, zodat u zeker weet dat u ze lang zult hebben.

6. Welzijn is, zeker in deze tijden, de sleutel tot het bereiken van unieke omgevingen, daarom wordt er rekening gehouden met materialen, ergonomie en hygiëne als belangrijke punten.

Deze quarantaine kan worden gezien als het geschikte moment om de ruimtes die u het leukst vindt te waarderen, inspiratie op te doen en uw huis opnieuw te ontwerpen.

Ruimtepsychologie: hoe beïnvloeden interieurs ons gedrag?

Previous article

Trends in interieurdesign 2020.

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *