Douchen zonder je huid te beschadigen.

0

Bekijk de temperatuur en breng daarna een moisturizer aan, maar maak je geen zorgen over het schrobben van je benen. Hoe vaak u moet douchen, hangt meestal af van uw leeftijd. Oudere mensen, baby’s en jonge kinderen hebben meer kans op een droge huid, wat kan leiden tot eczeem, dus baden om de andere dag is het beste.

De huid wordt gehydrateerd door de bakstenen en mortelstructuur van de dode huidcellen op het oppervlak, die aan elkaar worden gebonden door natuurlijke vochtinbrengende stoffen zoals ceramiden. Om het te beschermen, vermijd het nemen van brandwonden en zeer lange douches. Breng na het douchen een vochtinbrengende crème aan terwijl je huid nog vochtig is, om dat vocht vast te houden, in plaats van jezelf grondig af te drogen en dan crème aan te brengen. Als je een gevoelige huid hebt, vermijd dan sterk geparfumeerde zepen, die additieven bevatten die irritatie of allergische reacties kunnen veroorzaken.

Kies merken die zijn samengesteld voor uw huidtype.

Je hoeft niet helemaal te wassen tenzij je echt vies bent; sopje stroomt sowieso langs je benen en voeten. Over het algemeen zijn zure versnellers, zoals glycolzuur of melkzuur, milder als je wilt exfoliëren. Als het op uw voeten aankomt, zullen producten die ureum bevatten, dat droge, dode huidcellen afbreekt, beter zachter worden dan schurende scrubs.

10 van de beste reisboeken

Previous article

Invloed van fysieke activiteit als gezonde levensstijl

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *