De 8 (onfeilbare) trucs van de Spaanse Marie Kondo om de SCHOENEN te organiseren.

0

Deze keer thuis voor quarantaine vanwege het coronavirus in Spanje is het perfecte excuus om alles op orde te brengen dat al maanden schreeuwt. Nu is het tijd om door te gaan met een andere taak die altijd in behandeling is: schoenen. We kunnen het niet ontkennen, we houden ervan om paren en paren aan onze collectie toe te voegen, maar dan leggen we onze handen op ons hoofd zonder te weten waar we ze moeten achterlaten. Ruimte is altijd een probleem, zo dachten we.

De Spaanse Marie Kondo heeft ons 8 tips gegeven om het meeste uit de ruimte te halen die we hebben om deze accessoires achter te laten, ook al is het een minimale hoek, en om het op een mooie en ordelijke manier te doen.

1. Allereerst is het tijd om weg te gooien, te doneren of weg te gooien.

2. Om de ruimte in uw schoenenrek te optimaliseren, plaatst u een schoen naar voren gericht en de andere naar achteren. Profiteer en sorteer op kleur of type, het zal u helpen ze sneller te vinden.

3. Waar twee gingen, gaat nu één! Een plastic verstelbare schoenopberger is de beste optie om de schapruimte met 50% te verminderen.

4. Voor degenen die niet meer ruimte hebben dan de laatste plank in de kast, bied ik je een aantal transparante, stapelbare en wasbare dozen aan met deksels die je kunt labelen zoals je wilt.

5. Profiteer van de ruimte onder het bed voor seizoensschoenen of niet. Zet wat lades met wieltjes of platform neer waar je de schoenen kunt bestellen.

6. Gebruik voor hoge laarzen een karton, een stuk polystyreen of de klassieke zwembadrol, zodat ze stevig blijven zitten en niet vervormen.

7. Maak in lades, wanneer ze hoog zijn, het meeste uit uw ruimte en bestel verticaal in paren. Vergeet niet om hiel en teen in te brengen zodat ze beter passen.

8. Laten we tenslotte de mogelijkheid niet vergeten om te profiteren van de schoenendozen zelf. Om ze te onderscheiden, labelt u de doos of plaatst u een foto van de schoen aan de buitenkant.

Design en huisinnovatie in tijden van covid-19

Previous article

De lichtzinnigheid van Instagram in tijden van het coronavirus

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *