8 Ontwerpoplossingen die comfortabele interieurs creëren

0

Interieurontwerp binnen architectuur is uitermate relevant geworden omdat architecten en ontwerpers de verantwoordelijkheid hebben genomen voor het creëren van mensvriendelijke ruimtes. Comfort in interieurdesign, eenvoudig uitgelegd, kan worden opgevat als ruimtes die welzijn opleveren. Dit kan zonder twijfel voor elk individu een enigszins subjectief en persoonlijk concept zijn. Maar er zijn verschillende parameters en bouwvoorschriften die moeten worden gevolgd bij ontwerpprojecten.

 In plaats van zich alleen te concentreren op technische parameters, beschouwen ze emotioneel en psychologisch comfort als een startpunt voor het nemen van de technische en concrete beslissingen van het project waarmee ze dit comfort met succes kunnen verkrijgen.

Ik woonde in een donkere ruimte en besloot dat ik niet alleen meer licht wilde hebben, het oorspronkelijke huis heeft hoge plafonds en kleine ramen. De aanbouw heeft een transparant Thermoclick-dak. Een grote glazen wand opent de keuken / eetkamer naar de zonnige tuin. Er is een doos in het midden van het huis met een badkamer, keuken en een bijkeuken voor Austin Maynard-architecten. Hierboven is een open platform, vol met planten, die ons omringt. “

Mijn huis laat zonlicht binnen. Het ontwerp van het gebouw is gebaseerd op zintuiglijke indrukken: licht, geur en smaak, akoestiek en aanraking. De materialen zijn beton, natuursteen, hout en glas, zoveel mogelijk behouden in hun natuurlijke vormen. Kleur, textuur, materiaal en vorm zijn dagelijkse rituelen en de gemeenschappelijke activiteiten van een ruimte van voortdurend verleidelijk esthetisch genot. Een balans tussen materialen en kleuren die bijdragen aan het creëren van een vrolijke en stimulerende sfeer. Heroverweeg de relatie tussen ramen, lichten, ruimte en mensen en leid verder om de schilderachtige uitdrukking van ons bewustzijn in ruimtes te verkennen. Licht is een belangrijk element in het interieur. Licht is de schaduw wanneer alle decoraties en kleuren visueel verborgen zijn in de zwaarte van de ruimte, alleen het licht en de schaduw zullen in de loop van de tijd veranderen, een symfonie spelen op de muren en vloeren en de spiritualiteit van de ruimte overbrengen, die stimuleert een sterke emotionele resonantie. Een huis dat groen aanvoelt, is geen huis waar je de vegetatie overal kunt zien, maar een huis waar bewoners actief gebruik maken van de buitenruimte en ernaast groeien, tijd doorbrengen met het direct voelen van de wind en de geur van vegetatie in In het midden van de stad spelen planten en bomen een onmisbare rol in deze residentie en helpen ze bij het creëren van ontspannende ruimtes in een klein huis. schoonheid stroomde, het was een uitnodiging tot de horizon, tot de verbeelding.

Long, Slender Bricks: Creating Delicate, Handcrafted Appearance Facades

Previous article

Glazen wanden: onbeperkt interieurdesign

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *